REFORMA ELS TEUS SENTITS 2017 - GIRONA

 

boton-inscripcion

ICONO PROGRAMA

 

L’esdeveniment ‘Reforma els teus sentits’ de la revista ‘tureforma’ segueix brillant amb llum pròpia en aquest 2017. La nova cita del nou exercici serà el proper dijous 19 d’octubre a Girona (Catalunya). Un esdeveniment que tindrà lloc concretament al Col·legi d’Arquitectes de Girona (en Plaza de la Catedral, 8 17004 Girona).

 

((El evento de Reforma Tus Sentidos de ‘tureforma’ sigue brillando con luz propia en este 2017.  La nueva cita del nuevo ejercicio será el próximo jueves 19 de octubre en Gerona (Cataluña) Un evento que se celebrará concretamente en el Colegio de Arquitectos de Girona)).

 

 

P8113869

 

 

UN ESDEVENIMENT EXCLUSIU

 

 

 EMPRESES LÍDERS DEL SECTOR

D’aquesta forma els tallers tècnics es desplacen de nou, en aquest cas a Catalunya, per celebrar diferents ponències centrades en la reforma, sostenibilitat i nous productes. En aquest cas les empreses presents son Fakro, Kerakoll e Irsap . A més, l’esdeveniment comptarà també amb ponències especialitzades sobre Passivhaus i també amb la participació de l`estudi Mestres Wåge Arquitectes SLP 

((De esta forma los talleres técnicos se desplazan de nuevo, en este caso a Cataluña, para celebrar distintas ponencias centradas en la reforma, sostenibilidad y nuevos productos. En este caso las firmas presentes serán  Fakro, Kerakoll e Irsap. Además, el evento contará también con ponencias especializadas sobre Passivhaus y la participación del estudio Mestres Wåge Arquitectes SLP ))

 

PATIO

 

 

Projecte MUSEU D’ART MODERN A Kristiansand – KUNSTSILO

Seleccionat entre 101 projectes de 17 països, el disseny de l’equip format pels joves estudis barcelonins MX_SI i MestresWåge va resultar guanyador del concurs per transformar un antic silo de gra de 1935, una icona modernista elogiada per Walter Gropius i Le Corbusier,  en un museu d’art modern. Basen el seu mètode de treball en la col·labo­ració entre actors. Per facilitar aquest escenari, desenvolupen els pro­jectes en entorn BIM, eina en la qual acumulen 15 anys d’experiència.

Sin título-1

 

LES EMPRESES PARTICIPANTS A LA CITA

-FAKRO: Empresa Privada familiar que es va fundar el 1991 i es dedica a la fabricació de finestres per a teulada a nivell Mundial. És una de les empreses líders del sector a nivell internacional amb un 15% de participació al mercat global.

(Empresa privada familiar que se fundó en 1991 y que se dedica a la fabricación de ventanas para tejado a nivel mundial. Es una de las empresas lideres a nivel mundial con un 15% de participación en el mercado global.)

fakrogirl

 

-KERAKOLL: Empresa Internacional líder en la fabricació de solucions innovadores orientades al medi ambient i a la Millora de la salut i de la qualitat de vida mitjançant materials de construcció eco-compatibles i naturalment transpirables per a prevenir les principals patologíes resultants de la contaminació en interiors.

(Empresa internacional líder en la fabricación de soluciones innovadoras orientadas al medio ambiente y a la mejora de la salud y de la calidad de vida mediante materiales de construcción eco-compatibles y naturalmente transpirables para prevenir las principales patologías derivadas de la contaminación en interiores.

 

GreenLab Kerakoll_Italia

 

-IRSAP:   Una empresa fundada el 1963 que, des de l’inici, ha realitzat radiadors de disseny, en acer, per a calefaccions hidràuliques i / o elèctriques, amb un elevat contingut estètic i una gamma molt àmplia de mesures i colors. Tot això amb la màxima eficiència energètica. Està present a Espanya  en la ciutat de Madrid. La gamma i la qualitat dels radiadors IRSAP els converteix en tot un referent dins del sector.

 

(Empresa fundada en 1963 que, desde sus inicios, ha realizado radiadores de diseño, en acero, para calefacciones hidráulicas y/o eléctricas, con un elevado contenido estético y una gama muy amplía de medidas y colores. Todo ello con la máxima eficiencia energética. La firma está presente en España en Madrid. La gama y la calidad de los radiadores Irsap los convierte en todo un referente en el sector.)

 

 

prodotti-108194-rel192964d6330347a996984c6c866091ab

 

 

 

 

 

LÉS PONÈNCIES

 

-KERAKOLL: Patricio Contreras “La Rehabilitación bajo los Criterios de la Construcción del Bienestar” (Technical Manager KERAKOLL IBÉRICA)

-IRSAP: Alberto Prelez “Radiadores decorativos para la rehabilitación y sistemas de regulación de calefacción: Now” (Gerente IRSAP)

-FAKRO: Urbano Vallés “La optimización de cerramientos. Fakro: comprometidos con el ahorro energético y el medio ambiente”. (Director FAKRO)

-Estudi d’arquitectura Mestreswåge: Maria Mestres “Projecte mueseo d’art nou Kristiansand”

-PLATAFORMA PASSIVHAUS: Oliver Style, “Què és, quant costa i com es viu en un habitatge Passivhaus”.

 

DSC_7581

 

REFORMA ELS TEUS SENTITS, UNA EINA EFICAÇ

Aquest esdeveniment de ‘tureforma’ s’ha consolidat Com una eina eficaç que apropa les noves tendències, sistemes constructius i tots els avanços en matèria als professionals del sector. I és que la cita es convertirà no tan sols en un espai formatiu en matèria de reforma i rehabilitació, sinò també en el perfecte marc de negoci per tal que  clients i empreses s’estrenyin les seues relacions comercials.

((Este evento de ‘tureforma‘ se ha consolidado como una eficaz herramienta que acerca las nuevas tendencias, sistemas constructivos y todos los avances en materia a los profesionales del sector. Y es que la cita se convertirá  no sólo en un espacio formativo en materia de reforma y rehabilitación, sino también en el perfecto marco de negocio para que clientes y empresas estrechen sus relaciones comerciales)).

 

Concepto-PassivHaus

Concepte PassivHaus

 

 

 

SOSTENIBILITAT Y NETWORKING

Cal indicar que aquesta cita exitosa focalitza la seva proposta en dos aspectes fonamentals: D’una banda, la sostenibilitat, focalitzan-la en la millora de l’eficiència energètica de la vivenda.  I d’altra banda, la aposta per una construcció més sostenible.

((Hay que indicar que esta exitosa cita centra su propuesta en dos aspectos fundamentales: Por una parte, la sostenibilidad, focalizándola en la mejora de la eficiencia energética de la vivienda y la apuesta por una construcción más sostenible)).

 

JoseyPavilion_CaseyDunn_Pavilion

 

 

 

 

boton-inscripcion

ICONO PROGRAMA

 

 

INFORMACIÓ

Més informació a: eventos@tureforma.org

També al telèfon: 964 25 10 86.

¡No te lo pierdas! NO T’HO PERGUIS!

 

 

 

Articulos similares
RECONOCIMIENTO
0 64

La firma es destacada como Mejor Presencia en Feria - Marketing Ferial en la XIII edición de estos galardones, celebrada reci ...
TALLERES TÉCNICOS 2018 - LA CORUÑA
0 52

Leonardo Llamas (Plataforma Passivhaus) obsequió al respetable gallego con la ponencia especializada “Passivhaus vs Edifici ...

Dejar una respuesta