ZCD Architects

This project involved the complete refurbishment and extension of a late 1960’s 3-storey terraced townhouse. The brief from the client was to create a large and special family home. Being practising Buddists, one specific requirement was the careful consideration and positioning of the Butsudan within the house. ZCD Architects felt needed to be at the heart of the house, so much of the internal remodelling was centred around this, as well as considering the connections between new and existing volumes at ground floor and lots of natural light.

Articulos similares
ARQ DECÓ 2018 - MADRID
0 6099

Una cita con la participación de Ramón Esteve, Tomás Alía, Teresa Sapey, Rafael De la Hoz, Steve Webb Yates, EmeconEme,  ...
AWARDS
0 1857

On February 10th, the Panovista Max sun protection screen for glass-on-glass corner windows, was recognized with a 'Special Me ...